1 av 1  

Komplett kit - Sittdyna

Här kan du beställa ett komplett kit med nålfilt och arbetsbeskrivning till att tova en sittdyna. Att tova en sittdyna är ganska lätt och passar alla som gillar praktiska, slitstarka och lätta sittdynor i naturmaterial. Tova filt till köket, bilstolen, barnvagnen, trädgårdsmöblerna, lusthuset, båten, pulkan eller att ha på verandan!
Paketen som du kan beställa här innehåller nålfilt och arbetsbeskrivning och finns i 2 storlekar. Liten sittdyna; 50x50cm x 2st. för 129kr och 100x160cm x 2st. för 595kr (den stora fp. räcker till 6 sittdynor 50x50cm). Nålfilten består av 100 % svensk fårull och arbetsbeskrivningen berättar om hur du tovar ihop nålfilt med gnugg- och rullteknik samt om materialets krympmån och vad som är bra att tänka på vid valkning och finjustering.

Paketen innehåller två bitar nålfilt, en naturfärgad och en färgad, och en arbetsbeskrivning (värd 39kr). Kitet finns i 5 färgkombinationer; Mörkblå/mörkgråbrun, Gul/Ljusgrå, Turkos/natursvart, Rosa/grå och Lime/naturvit. Mörkblå, turkos, gul och rosa är färgad på vit/brun ull vilket ger färgen en dov och skön karaktär!
Alla Filtmakeirets produkter är märkta med en etikett som berättar om nålfiltens färg, ullsort, fibergrovlek och tjocklek m.m.

(Fler färger finns i vårt sortiment, läs mer om det under fliken färgad nålfilt)

Pris: 129:-
Typ

Antal

  

FILTMAKERIET | HALLEN 2813 | 82391 KILAFORS | 0278-650645 | INFO@FILTMAKERIET.SE | WWW.FILTMAKERIET.SE

MADE BY ohappa & CASD | FOTO © Sara Mac Key & Filtmakeriet

Följ Filtmakeriet på Facebook

Filtmakeriet driver ett ullspinneri i Kilafors, Hälsingland. Vi har egen beredning och försäljning av svensk fårull. Vi köper ull av leicesterfår, finullsfår, gotlandsfår, ryafår, allmogefår, texelfår m fl. och producerar ullgarn, nålfilt för tovning, quiltvadd och ullstoppning. Vi kan lönspinna ull till garn eller bereda den till nålfilt, på uppdrag av dig. Vi sorterar, tvättar och kardar ullen före vi spinner (eller nålfiltar), tvinnar och hasplar det färdiga garnet. Vi arrangerar kurser i tovning och ullkännedom och andra textila tekniker med fokus på ull. All vår försäljning sker via webbshop och butiken i ullspinneriet. Våra produkter håller hög klass, speciellt framtagna för dig som vill tova, sticka, väva, quilta, nålfilta eller arbeta med svensk ull på annat sätt. I vår butik råder en skön blandning av svensk fårull i olika former och konstsmide av smed Per Alnaeus. Besök oss gärna i ullspinneriet, vi finns i Kilafors, Hälsingland.

Moncler dam rea trendiga märken från Frankrike, är världens ledande utomhussporter varumärke, Moncler Jacka Dam rea falska online shopping inte bara i många delar av världen har alla typer av imitationer. Så hur att skilja mellan sant och falskt är också Canada Goose dunjacka rea sverige länder Fläktar frågor av gemensamt intresse.jag tycker inte att bära avslöjande UGG Stövlar rea vik, ser inte så elegant att bära, förmodligen bara asiatisk kvinna som så. Om vikta storlek UGG Herr Rea Sverige vanor,UGG Outlet Deutschland åtaganden "upplevelse utöver vanligt", bäst placerad på hemmet tillbaka till sin ursprungliga form UGG rea stockholm,Nike Air max 90 herr Sverige är helt klassiska klassiker, Nike Air Max 90 rea serie finns klassiska. Nike Air Max rea Sverige är en landmark av uppfinningen, som om vi hade sneakers att bära basketskor.Nike Air max rea 2016 online medfört förändringar inte bara sin design, är dess teknik.Adidas Yeezy rea Sverige kommer att erbjuda upp till sex år och matchande skor, den första färgen är grå och orange blandat "Stealth Grey" färgschema.Oakley Solglasögon sverige är så funktionella, eleganta kreativa och perfekt fusion av vetenskap och teknik tillsammans. Multifunktionell och vill ha sin egen unik produkt? Oakley Glasögon dam rea kommer att kunna uppfylla alla krav Christian Louboutin Online Italia